Производствена база

Производсвената ни база се намира в София.

Продуктите, които произвеждаме се реализират, както в нашите пекарни, така и при  клиенти на едро.

Имаме удоволствието да работим с майстори пекари, които влагат сърце и умения в направата на ръчни хлябове, закуски, баници и ненадминатия ни козунак по оригинална рецепта. Ежедневно приготвяме над 20 вида ръчен хляб, закуски и сладкарски изделия. Използваме специални брашна различни натурални закваски и семена, които са определящи за качеството и вкуса на нашите продукти, изброени в следните категории:

ХЛЯБ

Хлябът ни носи уханието и вкуса на хляба от едно време, като използваме видове закваски на пшенична и ръжена основа –хляб с квас, хляб със семена , царевичен, лимец, ръжено пшеничен и др.

ЗАКУСКИ

Кроасани и закуски от кроасаново тесто  с богат пълнеж и неповторим вкус.

БАНИЦИ

Баници от ръчно мятани  или точени кори с различни пълнежи – масло и сирене, спанак и сирене, ябълка и стафида, тиква и орехи, шунка и кашкавал, пуешко филе  и топено сирене, пуешко филе и кашкавал.

КОЗУНАК

Нашата най-голяма гордост бутиков козунак с марка „Бейкърс“ – приготвен  по стара автентична рецепта от изцяло натурални продукти с пълнежи – стафиди и филирани бадеми, локум и орехи, шоколад и стафиди.

Безкомпромисни сме в качеството на продуктите, изисквайки от всички производители  и доставчици на суровини с които си партнираме необходимите сертификати и удостоверения.